Äventyr

Här publiceras alla äventyr som spelare sänder in och som Tassar & Morrhårs stab gillar. För att få ditt äventyr publicerat behöver du bara mejla Tassar & Morrhår. Glöm inte bifoga textfiler och eventuella bilder.

Ifall du inte är spelledare bör du, för din egen skull, låta bli att ladda ner och läsa äventyren. De är roligast att spela ifall du inte redan vet vad som händer.

Busfrön och bröllop i Kvarntuna – Ett utmanande äventyr till Större Tassar & Morrhår, där rollpersonerna ska försöka hålla ordning på ett busfrö under ett bröllop.

Den som gapar över mycket – Ett miniäventyr som utspelar sig i Bortomberga och är avsett för 3 till 5 modiga smådjur.

Fången i Volvobesten – De äventyrliga smådjuren får i uppdrag att finna en rådmans kidnappade dotter men allt är inte som det verkar vid första ögonkastet.

Introduktionsäventyret som pdf -Direkt från regelboken! Ladda ner och skriv ut introduktionsäventyret så du enkelt har det tillgängligt när du spelar det med dina vänner.

Ost och örhängen – För att föra hem bröllopsgåvor hamnar smådjuren på kollisionskurs med elaka råttor och Bortombergas skräck, katten Sash