Regler

HĂ€r hittar du regeltillĂ€gg och regler som inte “fick plats” i den regelbok du köper i butik. Alla spelare Ă€r varmt vĂ€lkomna att mejla regelförslag till Tassar & MorrhĂ„r. Ifall vi tycker om regeln kommer vi att publicera den.

Blandraser i Större Tassar & MorrhĂ„r – Enkla regler för hur du skapar och spelar blandraser i Större Tassar & MorrhĂ„r.

Förenklad Tassar & MorrhĂ„r – Förenklade regler för de allra yngsta eller de som bara vill spela med mycket enkla regler. Det gĂ„r lika bra att spela alla publicerade Ă€ventyr med dessa förenklade regler som med originalreglerna.

HjÀltepoÀng i Tassar & MorrhÄr - LÀs allt du behöver veta för att spela vildare och Àventyrligare Àventyr, som fortfarande tillÄter rollpersonerna att överleva med svansarna intakta.

Nya arter till Större Tassar & MorrhĂ„r – Regler för 11 nya arter du kan spela i Större Tassar & MorrhĂ„r.

Regelsammanfattning av Tassar & MorrhĂ„r – En tydlig sammanfattning av spelreglerna och vilka sidor i regelboken du som spelledare eller spelare kan hitta dem.

Regler för moderna antropomorfa spelvĂ€rldar – En uppsĂ€ttning regler som tillĂ„ter dig att spela Tassar & MorrhĂ„r i en antropomorf spelvĂ€rd dĂ€r djuren Ă€r lika stora som oss och lever ungefĂ€r som vi mĂ€nniskor gör idag.

Regler för moderna eldvapen – HĂ€r beskrivs hur moderna eldvapen fungerar i T&M. Allt du behöver för att utsĂ€tta dina spelares karaktĂ€rer för en kittlande eldstrid.

SvĂ„righetsgrader i Tassar & MorrhĂ„r – Regler för hur du som SL kan variera rollpersonernas chans att lyckas med manövrar beroende pĂ„ hur svĂ„ra de Ă€r att genomföra.